Отново дойде онова време на годината. Коледа, Нова година и

...
Отново дойде онова време на годината. Коледа, Нова година и
Коментари Харесай

Най-оригиналните подаръци за Коледа според типа човек

Отново пристигна това време на годината. Коледа, Нова година и именните дни, които предстоят през януари. И за следващ път няма по какъв начин да се разминем, без да избираме дарове. Пуловер, чорапки или парфюм (да, знаем, че все в миналото си правил сходен подарък) не са истински и не биха изненадали никого. Търси се - подобаващ и неповторим подарък, който да изненадва и радва. GiftComeTrue дава неповторими хрумвания за дарове, които ще се помнят…и пасват идеално, съгласно съответния вид човек.
1. Екстремният вид

Адреналин. Висок пулс. И…. възприятието, че се движиш по ръба. Надяваме се да имаш подобен непосредствен. Определено не ти е скучно. Късметлии сме, че живеем в страна като нашата, тъй като природата ни дава опция да изпробваме лимита на опциите си. Конна езда измежду заснежените хълмове на Рила, Пирин или Родопите несъмнено би било красиво и вълнуващо. Но…. да вдигнем конските сили. Представяш ли си по какъв начин ще се чувстваш в случай че за 5 секунди преминеш от 0 до 100 км/ч. Можем да ти кажем – Вълшебно! И то в една от най-хубавите спортни коли. Екстремният вид човек е смел, потвърждава го по бързеите на Струма, тъй че спускането с лодка напролет или каньонинга ще бъдат изключително успешен подарък. Височината също не би била проблем – бънджи, парапланер или скок с парашут… ето това към този момент е фантазията на всеки фен на мощните чувства. Но какво се случва, когато можеш да контролираш обстановката и то на няколкостотин метра над земята. Любимият ти може да разбере в случай че получи подарък пилотиране на аероплан. Ето още хрумвания за рискови прекарвания и пътешествия тук.
2. Глезльото

Искаме да споделим една загадка. Обичаме рисковите прекарвания, само че повече обичаме да ги гледаме в профил, или до момента в който си почиваме след масаж. Хм… масаж, сауна, релаксация, страховит подарък, изключително след напрежението, който се изсипва върху нас всеки ден. Е, да си признаем, не познаваме човек, който да не желае оптимално да отпусне. Подарък, който ще е по едно и също време потребен и прелестен.
3. Зарадвай обичания като зарадваш себе си

Не, нямаме поради да оставиш обичания си без подарък за празниците, а да направиш нещо в действителност неповторимо. Все отново най-близкият ти обича най-много…. теб. Затова сътворете прелестен миг дружно. Дегустация на вино в палат или във винарна, да вземем за пример. Или вечеря за двама с екзотични ястия. А за какво да не се научите от експерти да вършиме коктейли или да приготвяте вкусни изненади за вас и приятелите ви. Подаръкът за двама ще направи доста повече от това да сътвори прелестен спомен. Той ще направи връзката ви по-силна. Пък и знаем, че щастието е същинско, единствено когато е споделено. Ето няколко хрумвания по какъв начин да спрете времето, до момента в който държите обичания си човек за ръка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР