Отново домакинските срещи от Трета лига - Югоизточна група през

...
Отново домакинските срещи от Трета лига - Югоизточна група през
Коментари Харесай

Отново вход свободен за домакинските срещи на Родопа

Отново домакинските срещи от " Трета лига " - Югоизточна група през актуалният сезон на ФК " Родопа " (Смолян) ще се играят при вход свободен. Решението е на управлението и ще разреши на почитателите да следят срещите и поддържат отбора на Стадион " Септември ".

Днес, " Родопа " ще семейства на " Ботев " II (Пловдив) в срещи от третия кръг от Аматьорската лига. Двубоят е от 18:00 часа на стадиона в квартал " Райково ".

В групата на тима се завръща за първи път Даниел Стефанов, след възобновяване от травмата. Старши треньора на " Родопа " Кириякос Георгиу е дал своя вот доверие и на Генади Панджилов.

" Предстои тежък мач против един тактически образован и физически квалифициран тим. Трябва да влезем съществено и отговорно в мача. Доволен съм от старанието на футболистите ми до момента. Показаха сериозна работа и отговорно отношение, по тази причина и направиха сполучлив старт на сезона. Сега би трябвало да покажем неизменност ", разяснява Кириякос Георгиу.

Наставникът на " зелено-белите " приканва почитателите да дойдат на стадиона и да поддържат момчетата през целия мач.

Главен арбитър на срещата сред " Родопа " (Смолян) и " Ботев " II (Пловдив) ще бъде Любомир Александров от Харманли, а ще му оказват помощ Станимир Трифонов и Денислав Димитров, и двамата от Сливен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР