Отново българска следа в актуалното турне на метъл бащите Metallica.

...
Отново българска следа в актуалното турне на метъл бащите Metallica.
Коментари Харесай

Българин нарисува официалния плакат на Metallica

Отново българска диря в настоящото турне на метъл бащите Metallica. Родният актьор Дидо Пешев е бил поканен да нарисува формалния принт афиш за концерта на звездите във Варшава, който се състоя нощес.

За това се похвали самият той във Facebook, като пусна и фотография с творението си. „ Приятели, това е доста особено и в действителност персонално за мен. Благодарен съм за всеки миг като този, тъй като не се случва всеки ден. Щастлив съм и да го споделя с вас.

Тази вечер могъщите Metallica ще свирят пред 70 000 души във Варшава (б.а. обявата е от деня на концерта), а аз имах честа да бъда поканен да обрисувам формалния принт постер за концерта

написа художника с душа на музикант, който е и една от движещите сили на блус бандата Them Frequencies. „ Докато рисувах като че ли бях на скоростно влакче, което ме носеше из спомените ми от преди доста години, откъдето могат да се проследят корените на общата ми история с Metallica “, споделя още геният, който развива и магазин за авторски облекла и изкуство Bare Hands Society в София.

Върху плаката е изобразен полски хусар (в средата на 17 век са били считани за най-добре квалифицираната кавалерийска част). Под съзвездието „ Орион “ (както са споделя и емблематичния инструментал на Metallica), флагът на хусаря отдава респект на едноименния шедьовър на бандата, който навършва 28 години този месец.

Постерът е с размери 18 на 24 инча и можеше да бъде закупен от формалния мърчандайз щанд на снощния концерт на бандата на националния стадион във Варшава, част от турнето WorldWired 2019. Ще бъдат отпечатани и дребен брой плакати с номерация, които ще бъдат пуснати в продажба в магазина на Дидо Пешев.

Благодаря на групата, че ми се довери и на мърчандайз компанията за професионалното осъществяване на плана
написа в умозаключение създателят на плаката.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР