Относно спекулациите последните дни в социалните мрежи. Брат ми засне

...
Относно спекулациите последните дни в социалните мрежи. Брат ми засне
Коментари Харесай

Тайсъна помага на брат си в баничарницата

Относно спекулациите последните дни в обществените мрежи. Брат ми снима една фотография по какъв начин взимам баница от витрината, с цел да създадем една хубава реклама на новооткритата пекарна в село Роза, която е негова благосъстоятелност. Дори да прозвучи нескромно, аз съм задоволително различим в моя Ямболски край и това би била добра реклама за неговия бизнес!

Оттам  започваха всякакви публикации, постове в обществените мрежи по какъв начин си изкарвам парите? Колко пари изкарвам дневно? И по този начин нататък. За мен срамна работа няма, само че е жалко, грозно да виждаш хората по какъв начин поясняват нещата, както на тях им харесва! Нито си изкарвам парите, като продавам баници, нито работя нещо, което не е обвързвано с бокс! Посветил съм се напълно на бокса и вниманието ми е фокусирано там.

Та мисълта ми е следната. Лоша реклама няма, факт! Но неприятни хора доста. Брат ми Катин и жена му Невена се борят да основат нещо същинско и качествено, по тази причина имат цялостната ми поддръжка!
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР