Относно промените в Изборния кодекс Атанасов коментира, че в парламента

...
Относно промените в Изборния кодекс Атанасов коментира, че в парламента
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: В МВР има тежки проблеми

Относно измененията в Изборния кодекс Атанасов разяснява, че в Народното събрание върви " кална борба ", с цел да бъдат нагодени изборните правила, с цел да се търси служебна победа.

 

Никаква поддръжка за първия мандат, неуместно е да се прегърнем с ГЕРБ. Бяхме основани преди пет години, точно с цел да се борим против техния модел. Това съобщи в утринния блок на NOVA съпредседателят на " Демократична България "  ген. Атанас Атанасов.

Той акцентира, че от групировката " нямат желание да договарят с единия, който си седи в Сараите, а другия си седи в Банкя ".

По тематиката с мигрантската вълна Атанасов уточни, че оставките на основния секретар на Министерство на вътрешните работи и заместникът му няма да решат въпроса.

В Министерство на вътрешните работи има тежки структурни организационни проблеми. Границата ни е пробита в дословния смисъл на думата. Преградното ни оборудване, изградено от Борисов и Патриотите, струваше 300 млн., изясни националният представител.

По думите му " би трябвало да създадем всичко допустимо, с цел да освободим България от Борисов, защото това е най-големият проблем ".

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР