Oтносно инцидента с моя дългогодишен приятел и колега Андре Токев,

...
Oтносно инцидента с моя дългогодишен приятел и колега Андре Токев,
Коментари Харесай

Шеф Манчев: Случилото се с Андре Токев не е практика, а изключение

" Oтносно случая с моя дълготраен другар и сътрудник Андре Токев, който познавам над 20 години, желая да споделя, че случилото се при него не е процедура, а изключение ", написа в профила си в Instagram кулинарният специалист началник Иван Манчев.

" За Андре мога да кажа, че е експерт, немски ученик, извънредно порядъчен и работохолик, като в това време постоянно е показвал умеене да работи с хора от разнообразни сфери. В работата си постоянно е проявявал отговорност и самообладание, с цел да реализира нужните резултати. Ще завърша с това, че съзнавам извънредно сериозността на случилото се, като желанието ми е само да споделя персоналното си мнение за Андре, което се базира на нашето дългогодишно другарство и работата ни дружно ", добавя още Манчев.

Припомняме, че сътрудника му Андре Токев бе заловен да кара в нетрезво положение предходната седмица. Тогава дрегерът сподели, че има 1,9 промила алкохол. Кулинарят е осъждан за шофиране в нетрезво положение и през 2019 година, написа Novimni.bg.
     
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР