Отношенията в артистичното семейство на Александър Кадиев, майка му Катето

...
Отношенията в артистичното семейство на Александър Кадиев, майка му Катето
Коментари Харесай

Драма: След семеен скандал, Сашо Кадиев заживя с любовницата в „Манастирски ливади”

Отношенията в артистичното семейство на Александър Кадиев, майка му Катето Евро и салса танцьорката Таня Тончева, по никакъв начин не са безоблачни. Месец юли се оказа много под напрежение за водещия на „ Преди обед ”. Екзотичната пловдивчанка, която преди 5 години роди щерка на артиста и сбъдна съкровената фантазия на звездата от „ Оркестър без име ” да има внучка, се е разделила с Кадиев, разбра HotArena.

Слуховете, че връзките на Сашо и Таня са на приливи и отливи, от дълго време циркулира в артистичните среди. Папарашки фотоси в „ Уикенд ”, на които тв звездата искрено флиртува със закусана млада брюнетка в закънато заведение в Южния парк, се оказали капката, която преляла чашата. Самата Таня е споделяла, че със Сашо нееднократно са имали остри спорове и тя се изнасяла от вкъщи им.

„ Когато се скараме, бързо си групирам багажа и отивам в родния си град Пловдив. След два-три дни нормално ми става мъчително и се връщам. Навикът също играе роля. Трудно ми е да си показва да пребивавам с различен мъж ", разказвала е брюнетката за бурната си връзка с артиста. Тя не крие, че с него постоянно стигали до спорове – най-вече поради битовизми. „ Споровете ни пораждат главно в случай че не съм сготвила и не съм изчистила къщата. За него това е доста значимо – дамата е длъжна да прави тези неща. Когато има гозба и всичко е подредено, нещата са розови. В противоположен случай стартират едни драми. .. ”, признавала е хореографката. Двамата постоянно се спречквали и поради видеоигрите, към които водещият бил привързан. Досущ като някой младеж, той всеки ден с часове висял пред компютъра и играел разнообразни авантюристичен игри.

Напоследък Кадиев все по-често бил забелязван в столичния квартал „ Манастирски ливади ” .

Актьорът постоянно бил засичан да пазари хранителни запаси в супермаркетите. „ Или си е купил апартамент в квартала, или посещава някого ”, разясняват локалните. Любопитна детайлност е,че злополуката с тир, която водещият претърпя напълно неотдавна, е била в региона на „ Манастирски ливади ”. Обясненията на Кадиев, който се отърва незасегнат, само че със смачкани ламарини на маздата, бяха, че злополуката се случила точно до момента в който отива на работа. Този факт разкри, че водещият не е нощувал в родния си дом в Кокаляне, където живееше с Катето Евро, Таня и дребната Катерина. Най-вероятно той е бил при любовницата си.

Съвсем неотдавна Сашо искрено призна,че не желае да подписа брак с Таня, защото не бил уверен, че е срещнал точната за себе си жена. „ Не мога да кажа, че съм разкрил точния човек за мен. С Таня сме дружно от много години. Обичаме се, имаме дете, само че не съм сигурен, че и двамата сме разкрили тази обич. Може би тя е единствено във въображението. Докато двама души се разправят за сметки, кой ще гледа детето и си гледат часовниците, любовта мъчно ще спечелва ”, шокира с признанието си артистът. Показателно за връзките им е, че Таня е изтрила всички свои фотоси със Сашо в обществените мрежи. Липсата им още повече подклажда мълвата за възможната им разлъка.

Освен бурните страсти, които претърпява в персоналния си живот, артистът е претрупан със служебни задължения. Кадиев краткотрайно слиза от екран и дружно с майка си ще обикалят страната с комедията „ Горката Франция ”. След дълга пауза поради пандемията от ковид, хитовото зрелище ще се играе в Бургас, Варна и Карлово, а в края на месеца и в столицата. Миналата година артистичното семейство имаше 7 представления в 7 града в Щатите, само че тази година гастролите им се провалили. Катето Евро била доста привързана към снаха си и се надявала до момента в който пътуват дружно със сина й, да му повлияе още веднъж да се съберат с Таня.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР