Отношенията ни с Румен Радев от първия ден, в който

...
Отношенията ни с Румен Радев от първия ден, в който
Коментари Харесай

Лидерът на БСП разкри в какви отношения е с Румен Радев и Сергей Станишев

Отношенията ни с Румен Радев от първия ден, в който му предложих да бъде нашият претендент за президент, са изцяло идентични - почитание. Това разкри в БТВ водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

``
реклама

" Отношенията ни със Станишев са комплицирани. Колегиални са. Последно на Стефан Данаилов на премиерата бяхме дружно, поздравихме се, разменихме по няколко думи и това беше. Както се споделя - на " здравей-здрасти " сме ", сподели тя.

" Ние плащаме цена за минали неточности. И до ден-днешен получаваме рецензии за целувката с Местан, за тройната коалиция и други. Цялата офанзива на ръководещите бе към предишното, а нищо към това, което става в този момент. Ние потвърждаваме, че се променяме. Това управление е друго ", безапелационна бе тя.

" Няма и не трябва партийната дотация да стане 1 лева – това значи завършек на многопартийната система и тирания на една партия. Да, би трябвало да се понижи дотацията, само че не до 1 лев. Затова ние предлагаме рационален диалог с политическите сили ", коментира Нинова.

На въпрос какъв брой са средствата на Българска социалистическа партия по сметка от дотацията тя отговори, че са към 300-400 000 лева Нинова отхвърли да е изчезнала дотацията от няколко милиона и напомни, че е оставила информация в секретариата на конгреса какъв брой средстава и по кои пера са харчени.

" Трябва да чуя отговора на Мая Манолова дали желае да я издигнем за претендент за кмет на София и мнението на организациите и тогава ще отговоря, другояче ще чуя, че в студиата се предопределят кметове и че повеждам партията властническо ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР