Отношенията на Димитър Рачков със знойната блондинка Анита Димитрова се

...
Отношенията на Димитър Рачков със знойната блондинка Анита Димитрова се
Коментари Харесай

Плеймейтка хвърли бомбата: Рачков ми предложи брак - slava.bg

Отношенията на Димитър Рачков със знойната русокоска Анита Димитрова се оказаха по-сериозни от упованията в шоусредите.

Двамата преди дни честваха половин година дружно, а съгласно източник на „ Уикенд” дори възнамеряват сватбата си. Неотдавна шоуменът даже е дал годежен пръстен на сексапилната участничка в еротичния конкурс „ Мис Плеймейт” през 2017 година

„ С Митко имаме прелестни връзки! Той извънредно доста държи на мен и ми предложи брак. Сега сме сгодени, само че ще забележим по кое време ще насрочим сватбата – дано да мине цялата тази дандания с коронавируса”, признала Анита пред свои приятелки. Красавицата посочила с горделивост бижуто – хубав златен пръстен с дребен елмаз на „ Алтънбаш”, който съгласно осведомени коства над 15 000 лв..

Както постоянно, „ Уикенд” пръв разкри за новата сърдечна тръпка на комика още през февруари. Актуалната другарка на водещия на „ Като две капки вода” е от Хасково. Влюбеният шоумен заведе Анита Димитрова на сантиментално странствуване до Малдивите в компанията на продуцентите си Магърдич и Джуди Халваджиян. Още тогава стана ясно, че той към този момент е приютил в жилището си Анита и крои дълготрайни проекти за взаимен живот с нея. Цялата двумесечна карантина около ковид хубавицата изкарала в жилището на артиста и открили, че си пасват идеално. В последна сметка към този момент са подготвени на последваща стъпка.

Красивата русокоска изумително прилича Мария Игнатова, с която Рачков изкара няколко години и с която се раздели след плевел скандал. За разлика от Мария обаче, новата възлюбена на шоумена е със силиконов бюст и с голям брой корекции по тялото и лицето. Освен на еротични състезания, Анита се е изявявала и като манекенка в организация „ Х моделс”.

Рачков се е срещнал с русокоската през есента, по време на фотоси за новата ария на братя Аргирови – „ Ние”. Във видеото към парчето вземат участие плеяда родни звезди, измежду които Криско, Рафи, Иво Аръков и самия Рачков. В същото видео като статистка се снима и Анита Димитрова, която съумяла да притегли интереса на шоумена. Дни по-късно двамата излезли на първа среща, а оттогава са неразделни. Анита беше непроменяемо в публиката на „ Като две капки вода” и поддържаше половинката си, видяха тогава всемирски хроникьори.

„ Откакто е с нея, Митко разцъфна. Пак е радостен и жизнеспособен, цялостен с сила. Анита се оказа идеалната жена за него”, радват се приятелите му. Съкрущена от богатствата новина е само дългогодишната партньорка на гения Мария Игатова. Както писахме, тя се хвана с интелектуалеца Ивайло Цветков-Нойзи, само че май към този момент са поставили завършек на връзките си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР