Отношенията на Анита Мейзер с бившия й съпруг – културиста

...
Отношенията на Анита Мейзер с бившия й съпруг – културиста
Коментари Харесай

Анита Мейзер три пъти остава вдовица

Отношенията на Анита Мейзер с някогашния й брачен партньор – културиста Николай Димов, който тя умъртви по време на недодялан секс в дома си във Варна, са били повече от странни. Въпреки заявената огромна обич, мускулестия мачо постоянно пребивал половинката си, научи HotArena .

Броени месеци преди нещастието в дома на една от най-популярните силиконки у  нас през август 2016 година, до ушите на шоу гърлата стигнала информация, че зложелатели готвят нападение над щерка й за следващ път. Анита към този момент имала опит в укриването на рожбата си зад граница, само че този път заканата звучало по-зловещо след като и да било. Както постоянно, алармирала в полицията, само че настрана взела персонални ограничения. 

Изненадата й била цялостна, когато до ушите й стигнал слух, че обичаният й мъж Николай Димов имал пръст в заверата . Отношенията сред Анита и културиста по това време били много обтегнати. Съпрузите рядко се виждали, тъй като Димов живеел в Америка, а тя - в България. Бракът им бил от отворен вид. Имали спогодба да вършат каквото си желаят с който си желаят, стига изневерите да не стигат до ушите на другия. Въпреки това Николай продължавал да обича миската, за какво осъзнавал, че без нейна помощ щял да види Съединени американски щати през крив макарон. 

„ Истината е, че Ники постоянно пребиваше от пердах Анита. Стигало се е до там, че криеше синините си от приятелките. Дори през горещите летни дни ходеше с ризи, с цел да не се виждат следите от жестоките побои. Николай направи опит да я отвлече. Разбира се, не той самия, а посредством другари, заели познати за задачата. Не съумя, тъй като тя самата не е лесна като темперамент, не е и доверчива, ами премисля къде върви и с кого се среща. Целта е била от една страна Мейзер да страда, от друга - момчетата да изкарат някакви пари. Факт е, че Анита е по-богатата от двамата. Тя няма никаква изгода да убие брачна половинка си, както я набедиха. Нищо сходно. Вероятно е случай, нещо със сърцето. Няма жена, която би мечтала да убие мъжа си в личната им спалня. Колкото и да се караха с Ники, надали щеше да тръгне да го трепе, няма и такава мощ ”, описват другари на цицорестата ромка. 

На Мейзер несъмнено не й върви с мъжете. Тя е овдовявала цели три пъти. Първият й брачен партньор – българин, строителен бизнесмен от Варна, издъхва в колата за спешна помощ на път за болничното заведение в морската столица. Бил в прединфарктно положение, само че до момента в който го закарат в клиниката, сърцето му не здържало. 

В Америка Анита се дами наново за американецът от еврейски генезис Марк Мейзер, от който „ пипва ” семейството. „ Хубав мъж, само че посърнал. Отгледа щерка й като родно дете. За страдание, и той се спомина небрежно – беше и на години към този момент. С Ники овдовява трети път. Вероятно такава е кармата й – да е сама, да остава вдовица. На Анита не й елементарно. Представете си с какъв брой доста сълзи и мъка е белязан живота й. Такава болежка – от загуба на брачен партньор може един път да се преживее, само че втори, трети път -  съвсем е невероятно е или най-малко не всеки би могъл да се оправи ”, споделя другарка на предприемачката от Варна, която сега излежава присъда за непредумишлено ликвидиране в Сливенския затвор. 

Вероятно до половин година Анита ще излезе на независимост, в случай че не се случи нещо изключително или пък роднините на третия й мъж – Николай Димов, не предявят нови искания. Зад решетките госпожа Мейзер е на относително по-лек режим от останалите в панделта. Тя се радва на привилегията да употребява тв приемник и телефон, които обаче съвсем не употребила, тъй като постоянно изпадала в депресии. Анита не желаела да контактува с съвсем никой от  приятелите си, а на рандеву допускала само щерка си Джули, предават от Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР