Отношенията на американските компании с Huawei вече съвсем закономерно започват

...
Отношенията на американските компании с Huawei вече съвсем закономерно започват
Коментари Харесай

Google пак иска да работи с Huawei

Отношенията на американските компании с Huawei към този момент напълно закономерно стартират да наподобяват като сапунена опера, в която ту единият споделя, че може без другия, ту другият неведнъж тръшва вратата пред носа на първия.
 Гугъл, Huawei и какво е предизвестието за потребителите на китайската марка
Гугъл с предизвестие за потребителите на Huawei

Собствениците на телефон на Huawei би трябвало да внимават

Поредният епизод в сагата носи приятни новини за почитателите на Huawei, които тъжат за приложенията на Гугъл, останали единствено мираж за моделите на марката, основани след май 2019 година

Вицепрезидентът на Гугъл Play и Android Самир Самат разкри пред немската новинарска организация DPA, че компанията е подала към управляващите в Съединени американски щати кандидатура за лиценз за разрешаване на търговията с Huawei.

Както знаем отпреди, комерсиалното ембарго над Huawei може да бъде лимитирано или свалено при утвърждение на сходен лиценз.
 Huawei, Xiaomi, Oppo и Vivo и за какво китайските колоси се сплотяват против Гугъл
Китайските колоси се сплотяват против Гугъл

Начело с Huawei, офанзивата стартира

Такъв лиценз съумя да грабне Microsoft да вземем за пример, когато към края на 2019 година получи позволение да прави бизнес с Huawei.

Не знаем по какъв начин това деяние на Гугъл се вписва в проектите на Huawei да даде лични други възможности на приложенията на американския си сътрудник, само че допускаме, че няма да чакаме отговора дълго.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР