Отношенията между Русия и Запада са в критична точка, близо

...
Отношенията между Русия и Запада са в критична точка, близо
Коментари Харесай

Мишо Константинов със страшно предупреждение: Иде война между Русия и Запада, която ще сложи край на цивилизацията!

Отношенията сред Русия и Запада са в сериозна точка, близо сме до гореща война, която може да постави завършек на цивилизацията, предизвести политическият анализатор проф. Михаил Константинов, представен от " Фокус ".  

„ Руснаците се усещат в положение на война. Русия има съвършена военна техника и умерено се мери със Съединени американски щати и Китай в тази област, само че във връзка с гражданската промишленост и цели нещата не са блестящи. Отношенията сред нея и Запада са може би в най-лошата си точка, която помня от разгара на Студената война. Много са аргументите за това.

Факт е, че сме покрай гореща война изключително в Сирия, където може да се сблъскат директно съветски и американски военни. Трябва да се направи опит да се излезе от тази обстановка, тъй като това е действителна заплаха. На карта е сложено оцеляването на цивилизацията. Един боен конфликт би могъл да бъде край “, сподели проф. Михаил Константинов, написа Блиц.

Той сподели още, че се нуждаем от единение, тъй като сме стигнали до вратата на пъкъла и даже леко сме я открехнали. Константинов добави, че сега водачеството на Европа е на ниско равнище. Според професора съветското управление би трябвало да стартира с подготовка за промяна на властта, само че и Европа би трябвало да бъде ръководена от ново потомство политици.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР