Отношенията между Русия и Турция придобиват все по-задълбочен характер както

...
Отношенията между Русия и Турция придобиват все по-задълбочен характер както
Коментари Харесай

Путин: Отношенията Русия-Турция придобиват все по-задълбочен характер

Отношенията сред Русия и Турция получават все по-задълбочен темперамент както в икономическата сфера, по този начин и при разрешаването на външнополитически въпроси. Това съобщи през днешния ден съветският президент Владимир Путин по време на среща в Кремъл с турския външен министър Мевлют Чавушоглу и с турския министър на защитата Хулуси Акар, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

На срещата участваха ръководителят на турската Национална разследваща организация Хакан Фидан, съветският министър на защитата Сергей Шойгу и специфичният представител на съветския президент Владимир Путин в диалозите за споразумяване на сирийската рецесия Александър Лаврентиев.

Путин обърна внимание на постоянните си контакти с турския президент Реджеп Тайип Ердоган. Руският президент означи, че връзките сред Русия и Турция получават все по-задълбочен темперамент както в икономическата сфера, по този начин и при разрешаването на въпроси, свързани с районни проблеми като обстановката в Сирия. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР