Отношенията между Катето Евро и настоящата приятелка на сина й

...
Отношенията между Катето Евро и настоящата приятелка на сина й
Коментари Харесай

Катето Евро и годеницата на Кадиев се хванаха за косите

Отношенията сред Катето Евро и актуалната другарка на сина й Сашо Кадиев - Ивелина Чоева май са се влошили осезаемо напоследък и двете като че ли водят студена война - не се следват в обществените мрежи, както бе до момента и по всичко проличава, че май не се долюбват въобще.

Каква е повода за непредвидения поврат в връзките им, никой не знае, само че от дълго време е известно, че Катето Евро приема като родна щерка някогашната жена на Кадиев - танцьорката Таня Тончева и макар че е минало време, май актрисата въобще не утвърждава, че двамата са се разделили, макар че имат и дете - дребната Катерина.

Преди две години, на рождения ден на актрисата, Катето Евро разгласява в обществените мрежи нейна фотография със Сашо, която разяснява с думите: " Да живее хубостта и любовта! ", явно визирайки манекенската специалност на Чоева.

И макар положеното усърдие, двете очевидно по този начин и не са съумели да се спогодят. Дори и при изискване, че предходната Коледа Кадиев предложи брак на обичаната си пред нейната майка и втория й татко. Неговата лична майка не беше в компанията и, когато разбра новината, и незабавно се пошегува обществено, че не е редно синът й да се дами при жива майка.

Тогава всички се смяха, само че през днешния ден, няколко месеца по-късно, излиза наяве, че ситуацията не е по никакъв начин занимателно. Актрисата, въпреки всичко, поддържа топла връзка със сина си, с който има и общо зрелище, само че в това време се твърди, че тя усърдно и напълно умишлено избягва всевъзможни контакти с бъдещата си снаха.

Вместо това Катето Евро постоянно е в компанията на вече някогашната си снаха Таня, която усеща доста близка до сърцето си.

Така Кадиев сега е сред чука и наковалнята, само че е уверен, че точно Ивелина е любовта на живота му. Актьорът даже възнамерява женитба с манекенката идната година, най-вероятно през лятото, като двамата се надяват скоро да имат и дете, написа " Уикенд ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР