Отношенията между Доналд и Мелания Тръмп неведнъж са пораждали редица

...
Отношенията между Доналд и Мелания Тръмп неведнъж са пораждали редица
Коментари Харесай

Истината за брака на Доналд и Мелания Тръмп

Отношенията сред Доналд и Мелания Тръмп нееднократно са пораждали редица въпроси. Двамата рядко наподобяват като брачен партньор и брачна половинка, само че да не забравяме, че са преди всичко президент и Първа дама.

Редица специалисти по езика на тялото са коментирали какво значат жестовете и мимиките на съпрузите , само че самите те могат да ни дадат най-хубав отговор за какво се държат по този метод, които за едни е изцяло естествен, а за други - недопустим.

Преди да стане Първа дама на Съединени американски щати, Мелания Тръмп си позволяваше по-често да приказва за фамилния си живот. Сега мненията й се свеждат до това, че всичко сред нея и Доналд е напред . Но в случай че върнем лентата обратно, откриваме много забавни откровения.
 Снимка 408113

В свое изявление през 2013 година, когато Доалд и Мелания бяха просто богат предприемач и неговата красива брачна половинка, тя разкрива истината зс връзките им. По думите й, господин Тръмп постоянно намира време и за малко романтика , макар всичките задължения.

Първата дама прецизира, че тяхната любовна история е по-различна , както всяка връзка се разграничава от останалите. Но това изобщо не значи, че двамата не се обичат. Просто са доста самостоятелни персони и имат друг от на мнозина, само че общ за тях двамата взор над това какво от любовта им би трябвало да бъде обществено, написа Express.

Според Мелания, с Доналд прекарват доста и качествено време дружно и със сина им, като семейство. Гледат филми, забавляват се. Но това е техният персонален свят, който не е работа на останалите. Затова и Първата дама не счита за належащо да демонстрира обич и обвързаност на обществени места.
 Мелания Тръмп, Свети Валентин и по какъв начин означи празника първата дама
Защо Мелания не чества Свети Валентин с Доналд Тръмп

Първата дама и едно положително дело

Но това не значи, че те не съществуват сред нея и Доналд. Двамата просто не са от тези двойки, които постоянно се държат за ръце , и за тях в това няма нищо извънредно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР