Отношенията между България и Русия са на ръба на скъсването

...
Отношенията между България и Русия са на ръба на скъсването
Коментари Харесай

Костадинов: Ние сме "за" нормализиране на отношенията между България и Русия


Отношенията сред България и Русия са на ръба на скъсването поради дейностите на нашата страна. Това сподели водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Според него би трябвало да се работи " за " нормализиране на тези връзки.

„ Ние сме за връзки без предизвикателство на отсрещната страна, тъй като истината е, че сега България е вражеска или неприятелска страна за Русия. Това се е случило вследствие на нашите дейности. Аз по този начин бих постъпил със страна, която постъпва по този метод към моята страна и което поврежда нашите националния интерес “, добави той.

По думите на Костадинов „ Възраждане “ има кардинални позиции: „ Които не се трансформират според от това кой от геополитическите фактори взема решенията в съответния случай, както независимостта на Косово, по този начин и независимостта на тези (самопровъзгласили се) ЛНР и ДНР не беше съответно политическо деяние.

Така водачът на партията отговори на въпроса какво би споделил на Владимир Путин, в случай че за нормализиране на връзките с нашата страна той изиска да признаем двете самопровъзгласили се република за съветски.

Костадинов разяснява и влизането ни в НАТО и Европейски Съюз

„ Като влязохме в Европейския съюз и НАТО, пропагандата стартира да ни изяснява по какъв начин надали не български стопанска система стартира да се развива извънредно доста. Нашата сигурност е обезпечена. Всъщност истината демонстрира по какъв начин от 2004 година, откакто влязохме в НАТО, българската войска загуби 3 пъти своя защитителен капацитет, т.е. тройно понижиха благоприятни условия тя сама да отбранява територията на републиката “, сподели водачът на „ Възраждане “.

Той добави, че партията му разчита на единствени сътрудник и „ това е българският гласоподавател “.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР