Отношението на Мицкоски към България трябва да бъде обсъдено между

...
Отношението на Мицкоски към България трябва да бъде обсъдено между
Коментари Харесай

Бучковски: Ковачевски и Мицкоски трябва да седнат на масата по въпроса за България

Отношението на Мицкоски към България би трябвало да бъде разисквано сред властта и опозицията, счита някогашният министър председател и някогашен основен договарящ за връзките сред България и РСМ Владо Бучковски.

Според него срещата сред Димитър Ковачевски и водачът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Микоски към този момент трябваше да се е случила.

" Не съм склонен с Ковачевски, че няма тематики за диалози. Има доста тематики. Отношението на Мицкоски по въпроса за България би трябвало да бъде мотив за среща, макар че той трансформира позицията си към този момент няколко пъти. Все отново министър-председателят имаше плевел интервал с минималната работна заплата, енергийната рецесия, визитата на София... Но би трябвало да се седне на масата. Особено по въпросите, свързани с България. Те би трябвало да бъдат разисквани сред държавното управление и опозицията ", сподели Бучковски в предаването " Само изявление ".

Вчера министър председателят Ковачевски сподели, че ще провежда среща с Мицкоски, когато те имат тематики на диалог. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР