Отношението към жените, децата и възрастните хора е белег за

...
Отношението към жените, децата и възрастните хора е белег за
Коментари Харесай

Таня Найденова, ОЖС в БСП-София: Отношението към жените, децата и възрастните хора е белег за цивилизоваността на едно общество

Отношението към дамите, децата и възрастните хора е белег за цивилизоваността на едно общество. Това съобщи ръководителят на Обединението на жените-социалистки в Българска социалистическа партия - София Таня Найденова при визитата в Дома за остарели хора в Зона Б-5.

И добави, че тези, които не ценят предишното на народа и страната си, не зачитат тези, които са се трудили за страната, са обречени да не могат да изградят достойното бъдеще на нацията.
Социалистките от София посетиха дома във връзка Международния ден на дамата - 8 март.

Те подариха пролетни цветя, почерпиха и поздравиха възрастните дами по случай празника с камерен концерт на певческата група „ Червена роза ".

В тържеството се включи и националният представител от „ Българска социалистическа партия за България " Иван Ченчев. В прочувственото си послание към дамите от Дома за остарели хора той описа историята на основаването на песента „ Хей, поле необятно ", чийто създател на музиката и текста е неговата баба Лена Ченчева.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР