Отнетият хотел на осъдения за склоняване към проституция рапър Ванко

...
Отнетият хотел на осъдения за склоняване към проституция рапър Ванко
Коментари Харесай

Отнетият хотел на Ванко 1 стана кметство

Отнетият хотел на наказания за склоняване към проституция рапър Ванко 1 стана дом на кметството на пловдивския регион " Източен ".

Сградата на бул. " Шести септември "  №274 от през вчерашния ден работи и обслужва жители. В нея се обитават всички административни звена на кметството. На първия етаж гражданите могат да употребяват услугите на ГРАО и да платят локални налози и такси.

Хотелът бе лишен от Иван Главчев, по-известен като Ванко 1, през 2010 година дружно с друго имущество. Конфискува го комисията за нелегално добито имущество и го разгласи на търг за обмен. Тогавашният кмет на града Иван Тотев обаче написа до финансовия министър предложение постройката да не се продава, а да се даде на общината.

Кметството на регион „ Източен " се обитава на първите два етажа. На последните два е ситуиран центърът за ръководство на трафика.

Статуята на Иисус Христос, която бе ситуирана на покрива на постройката, е демонтирана. Общинарите още обмислят какво да вършат с басейна, издигнат на върха на хотела.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР