Отнети са шофьорските книжки на петима водачи и са свалени

...
Отнети са шофьорските книжки на петима водачи и са свалени
Коментари Харесай

Акциите на Пътна полиция по Черноморието ще продължат до края на лятото

Отнети са шофьорските книжки на петима водачи и са свалени регистрационните табели на три моторни транспортни средства по време на профилирана интервенция на Министерство на вътрешните работи късно нощес на територията на южното Черноморие, оповестиха от Областна дирекция на МВР-Бургас.
 
Операцията е била за определяне на водачи, шофиращи след приложимост на алкохол или наркотични субстанции или други, нарушаващи Закона за придвижването по пътищата и е обхванала морските районни полицейски ръководства в Общините Созопол, Приморско и Царево.

 
Проверени са 239 автомобила. Установени са три случая на шофиране след приложимост на алкохол с централизация до 1,2 промила и два случая, в които алкохолът е бил над 1,2 промила. Трийсет водачи са глобени с актове поради нарушавания. Образувани са шест бързи полицейски производства за шофиране след приложимост на наркотични субстанции.
 
Междувременно в хода на интервенцията по линия на пътната сигурност, Министерство на вътрешните работи чиновниците са заловили и сводник от Приморско, предложил 18-годишно момиче за платена обич.

-->
 
Снощи МВР-Бургас даде старт на огромна акция против рисковите водачи. „ Полицията ревизира за всевъзможни нарушавания - неизправни коли, липса на документи и застраховка Гражданска отговорност, погрешно прекъсване и паркиране, непоставени защитни колани ”, акцентира началникът на бранш „ Охранителна полиция ” комисар Неделчо Рачев.
 
Главен контрольор Росен Рапчев от " Пътна полиция " акциите по пътищата ще продължат през целия летен сезон и всеки ден ще имат друг фокус. Униформените ревизират за неизрядни шофьорски книжки, обзор на автомобила, както и бърза инспекция в базата данни на КАТ за крадени коли, както и за лица, оповестени за общодържавно търсене.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР