Отнесохме се държавнически след изборите. Поискахме властта, за да може

...
Отнесохме се държавнически след изборите. Поискахме властта, за да може
Коментари Харесай

Атанас Атанасов предупреди Борисов, че ще искат осветяване на действията му

" Отнесохме се държавнически след изборите. Поискахме властта, с цел да може да пресечем политическата рецесия. За страдание не получаваме поддръжка от ГЕРБ-СДС. Изпълнителната власт е в клещи сред Радев и Борисов ", съобщи съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов по.

" Даваме си сметка какъв брой ще е тежко решението България да остане без постоянно държавно управление в навечерието на локалните избори, само че ще го създадем, в случай че не бъдат изпълнени изискванията, които обявихме в петък ", повтори Атанасов.

Според него Борисов си е трансформирал маниерите, откакто Иван Гешев бе свален от поста основен прокурор. Това беше значим фактор, тъй като Борисов се опасяваше Гешев да не му отмъсти. Страхуваше се да не бъде задържан за по-дълго време. Примката се охлаби и в този момент прояви храброст да нападна държавното управление, което би трябвало да поддържа, счита съпредседателят на Демократична България.

" Ние се отнесохме съществено към страната, не сме го правили, с цел да изперем Борисов ", безапелационен бе той. " Съдебната промяна е нещо друго ", уточни Атанасов.

По думите му в Народното събрание ГЕРБ непрекъснато си вършат различно болшинство с Движение за права и свободи и " Възраждане ".

Атанасов се обърна към водача на ГЕРБ и съобщи, че няма да му мине номера и ще желаят осветление на дейностите на му. " ГЕРБ не се държат правилно ", безапелационен бе Атанасов.

  " ГЕРБ не се държат правилно ", безапелационен бе Атанасов. " Както и да го назоваваме това държавно управление, то е общо ", съобщи той.

По думите му Борисов дружно с Пеевски са махали Гешев и поставили Сарафов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР