Отнеха незаконно придобито имущество за 547 507 лв. от модела

...
Отнеха незаконно придобито имущество за 547 507 лв. от модела
Коментари Харесай

Съдът отне половин милион от Милянкова и Чолата придобити от сводничество

Отнеха нелегално добито имущество за 547 507 лева от модела Ирена Милянкова и някогашния й мъж Росен Чолов - Чолата.

Решението на Софийския апелативен съд е по искане на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ).

Бизнесменът е наказан да заплати 16 660 лева юрисконсултско заплащане и 984 лева разноски за експертизи, оповестява bTV.

От модела и предприемача са отнети левовата равноценност на дружествени дялове и суми по сметки в разнообразни банки, както и паричната равноценност на двуетажна постройка с двор в София. Имотът не може да им бъде лишен, защото е платен с банков заем.

През целия проверяван 10-годишен интервал Чолов и Милянкова, с която е живеел на брачен начала, не са имали задоволително законни приходи, с цел да покриват разноските си, в това число и вноските по ипотечния заем, сочат изчисленията на КПКОНПИ.

През 2013 година Росен Чолов беше притеглен като обвинен за това, че в интервала 2003-2013 година е управлявал проведена незаконна група за трафик на хора за проституция. Според прокуратурата той и съучастниците му са набирали млади девойки, на които предложили работа в фешън организация. Офертите били за участия в ревюта, фотосесии и видеоклипове. На по-късен стадий започвало и склоняването да оферират полови услуги с обещанието за положително заплащане.

Освен като модел, Ирена Милянкова е известна и с присъединяване си в престъпния ефирен сериал „ Под прикритие “, където играе сходна с живота си роля.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР