Отне ми дълго време, за да се почувствам добре в

...
Отне ми дълго време, за да се почувствам добре в
Коментари Харесай

Наоми Кембъл се съблече за Vogue Великобритания

" Отне ми дълго време, с цел да се усещам добре в тялото си. Това е нещо, което идва с възрастта и се случи в последните няколко години ", разкрива Наоми Кембъл пред Vogue Англия.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от British Vogue (@britishvogue) на Юни 11, 2019 в 6:11 PDT

Моделът, която сега е на 49 години, се е съгласила да театралничи гола за юлското издание на списанието. Част от фрагментите са снимани в пустинята на Кения, а фотограф е Джейми Хоксуърт.

Наоми Кембъл признава, че като младеж е нямала никакво самочувствие и не е харесвала тялото си, защото е била доста слаба и постоянно е ставала обект на насмешки от страна на съучениците си. Чувствала се е добре само когато е ходела на уроци по балет.

" Тогава бях себе си в моето тяло и забравях за всичко останало ", споделя тя.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Naomi Campbell (@naomi) на Юни 11, 2019 в 8:00 PDT

Тъй като се е срамувала от тялото си, при започване на своята кариера (която стартира на 15-годишна възраст) по време на фотоси Наоми е била доста обезпокоена и скована. Чак след доста години и с помощта на помощта на разнообразни фотографи, сред които и Стивън Мейзъл, се е научила по какъв начин би трябвало да се държи пред камерата.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Naomi Campbell (@naomi) на Юни 22, 2019 в 4:55 PDT

Наоми споделя, че постоянно когато е трябвало да снима фотосесии по бански или долни дрехи, се е чувствала доста неуверена.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Naomi Campbell (@naomi) на Юни 21, 2019 в 8:59 PDT

" Научих се да не одобрявам тялото си за даденост, само че ми трябваха 20 години, с цел да го заобичам ", разкрива още Наоми, като добавя, че в този момент не прекалява с работата и си дава повече време за отмора, което преди години в никакъв случай не е правила.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Naomi Campbell (@naomi) на Юни 13, 2019 в 9:01 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР