Отнасям се с уважение към своите заместници, отнасям се стриктно

...
Отнасям се с уважение към своите заместници, отнасям се стриктно
Коментари Харесай

Борисов отговори на Симеонов за Банско

Отнасям се с почитание към своите заместници, отнасям се прецизно и тъкмо. Мога да се върна на тематиката от Министерски съвет за тематика, която го е разсърдила. Има го и в стенограмата. Така министър председателят Бойко Борисов отговори на изказванията на Валери Симеонов, че е саботирал построяването на втори въжен превоз в ски курорта.

"Не мисля, че концесията би трябвало да се удължава, когато няма План за Пирин. От 2001 г до момента доста държавни управления се пробваха, само че бързо се дръпнаха от тематиката. Пожелах всичко това да се свърши, с цел да няма въодушевление против държавното управление, че обслужваме интерес. И с цел да няма никакви спекулации, съм споделил и на сътрудниците, че, в случай че има опция да се одобри точка - позволява се, предлага се втори въжен превоз на Банско, вносител ще бъда аз. Но на никое място не става дума за втори въжен превоз ", разяснява Борисов. По думите му обединението няма по какъв начин да бъде по-стабилна.

Премиерът разяснява и газопровода "Турски поток ".

"За да не ни останат празни тръбите, ние се договорихме с Турция, с президента Путин, подписахме със Сърбия и Македония и подготвихме на 1 юли 2018 година интерконекторът ни с Турция да е подготвен. И ще обърнеме газа, другояче ще останем без газ в тръбите. И това сме го посочили и споделили и то се строи. Но би трябвало турските медии да го покажат, с цел да ме питате ", уточни Борисов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР