Отмяната на турнето и концертните изяви заради пандемията от коронавирус

...
Отмяната на турнето и концертните изяви заради пандемията от коронавирус
Коментари Харесай

Лили Иванова продава още един апартамент - slava.bg

Отмяната на турнето и концертните изяви поради пандемията от ковид се отрази даже на най-богатата естрадна звезда у нас Лили Иванова.

За да възвърне вредите по бюджета, примата е решила да се отърве от собствен неподвижен парцел, който стои необработен. Става дума за жилището й на метри от Южния парк в София, който тя закупи още през 2011 година. За всичките години, в които Лили е притежател на жилището, тя по този начин и не откри време и предпочитание да го подреди и да се реалокира да живее там, напускайки именития си апартамент на улица Оброчище.

Справка в уебсайт за парцели демонстрира, че жилището от 137 квадрата е към момента на голи стени, само че все пак цената му е повече от висока. За да се елементарни с него, примата желае 205 хиляди евро или над 400 хиляди лв..

Апартаментът се предлага на шпакловка и замазка, разполага с голяма дневна с изведени ток и вода за отделяне на кухненски бокс, прилежаща южна тераса към 20 квадрата, 2 огромни спални на север, едната със лична баня, прилежаща към тях тераса към 10 квадрата, настрана помещение за баня и тоалетна.

Таваните са с височина 280 см, а от южната тераса се открива панорама към Витоша. Към жилището вървят и два подземни гаража. В същото време Лили не стопира да налива пари в жилището си на Оброчище. Всяко лято тя прави козметични поправки и се снабдява с още извънредно първокласни антикварни мебели и творби на изкуството.

Според осведомени, обзавеждането било по-скъпо даже от самато жилище, написа Ретро. Лили се снабди с него по време на брака си с Янчо Таков. По-късно стартира да влага изкараното от концерти и в други жилища, които последователно разчиства.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР