Отмяната на редица звездни събития и партита постави известните личности

...
Отмяната на редица звездни събития и партита постави известните личности
Коментари Харесай

Ким Кардашиян - най-разсъблечената каубойка

Отмяната на редица звездни събития и празненства сложи известните персони в обстановка, в която няма къде да носят нещо друго от домашните си облекла. Но това не се устоя дълго и се стига до момента, в който просто се обличаш за някъде, макар че няма къде да отидеш .

Именно по този метод Ким Кардашиян изясни последните си провокативни фотоси. Виждали сме я в какви ли не пози и тоалети, само че като секси каубойка в бяло май не бяхме до момента...

Риалити звездата и бизнес дама разгласява мини фотосесия в Instagram, с която събра близо три милиона лайкове. На фрагментите Ким още веднъж е с русата коса , която изясни, че е перука.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kim Kardashian West (@kimkardashian) на Май 20, 2020 в 12:46 PDT

Позирайки пред лъскавия си Майбах, тя демонстрира от близко прелести в тоалет, с който не си представяме къде би се появила, с изключение на на празненство за Хелоуин да вземем за пример.
 Ким Кардашиян и новата ѝ секси визия
Новата секси визия на Ким Кардашиян

Несъмнено доста ѝ отива

Но това в тази ситуация не е толкоз значимо, тъй като Кардашиян очевидно просто е имала потребност от малко многообразие, а и от нова порция фотоси за обществените мрежи. Със сигурност на нея и на всички с милиони почитатели не им е елементарно да генерират наличие непрекъснато. Но Ким най-малко знае печелившата формула - малко облекла и доста провокация.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР