Отмяна на Закона за социалните услуги поискаха от ВМРО. Още

...
Отмяна на Закона за социалните услуги поискаха от ВМРО. Още
Коментари Харесай

ВМРО иска отмяна на Закона за социалните услуги

Отмяна на Закона за обществените услуги желаеха от Вътрешна македонска революционна организация. Още през предходната година от партията упорстваха приемането му да бъде отсрочено поради опасенията на част от родителите, че деца ще могат да се лишават доста елементарно.

Заради пандемията от ковид обаче разискването на спортните текстове беше отсрочено и се чака законът да влезе в действие от 1 юли в остарелия му тип.
Парламентът отсрочи с 6 месеца Закона за обществените услуги Заради митинги против плана ръководещите реализираха консенсус да го отсрочат
В началото на идната седмица от Вътрешна македонска революционна организация ще внесат оферти за промени, които целят да бъде изключен спорът на ползи при лишаване на деца, както и да има бързо правосъдно произвеждане в случаи на извеждане на детето от фамилията.

„ Това, което ние желаеме, е да бъде направено бързо произвеждане в рамите на три дни. Тази заповед да бъде доказана от български съд и надлежно още веднъж да извадим този мотив от полето на критиците, че единствено със заповед на шефа може да бъде изведено дете “, изясни Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР