Отминаващата 2020 година може да бъде характеризирана като PCR тестовете

...
Отминаващата 2020 година може да бъде характеризирана като PCR тестовете
Коментари Харесай

Румен Петков обвини управляващите, че правят бизнес от COVID-19

Отминаващата 2020 година може да бъде характеризирана като " PCR тестванията - златната мина ".

Това съобщи пред медиите ръководителят на Политическа партия АВБ Румен Петков във връзка ограниченията и дейностите на държавното управление против разпространяването на COVID-19.

Той изясни, че държавното управление е в ролята на търговци и дистрибутори на защитни средства и това прави жителите недоверчиви и даде за образец тестванията за ковид, които цената за жители е двойно и повече по-висока, в съпоставяне на цената, която страната заплаща на лабораториите.

" Защо институциите не престават да не легитимират антигенните проби с 95% акуратност от PCR тестванията , които обаче не надвишават 30 - 35 лева Защо се прави бизнес от ковид, запита Петков.

По думите му това са неща, които будят съмнение у жителите.
 40% от българите мислят, че COVID-19 е оръжие за изтребване
40% от българите мислят, че COVID-19 е оръжие за изтребване

52% от българите са на мнение, че коронавирусът е изкуствено основана болест

Членовете на нашето държавно управление наподобяват като търговци, като дистрибутори на маски, на защитни средства, на дезинфектанти, на PCR проби. Това е една серия от измамнически дейности на държавното управление, които вършат хората недоверчиви, акцентира още водачът на АБВ.

Допълнителното публично съмнение идва и от налаганите двойни стандарти в ограниченията против COVID-19, сподели Петков и добави, че с дейностите си здравният министър демонстрира, че търговията е по-важна от образованието и здравето на децата.

" Когато затваряш учебни заведения, а оставяш моловете отворени, какво казваш на обществото. Значи търговията е по-важна от здравето и образованието на нашите деца. Даваме ли сметка, че десоциализирахме децата и две генерации ще имат сериозен проблем от просветителна позиция. Здравният министър издава тези заповеди, просветителният му сътрудник наподобява повече от неоснователен, когато приказва за ограниченията, които са взети да се подсигурява образованието. Това съмнение ще продължава да се уголемява тъкмо поради неналичието на причини и неспособността на държавното управление да отбрани своите дейности, да ги изясни, да ги артикулира, да ги стимулира пред обществото ", безапелационен е Румен Петков.

Затова от АБВ упорстват, когато се приказва, че се взимат ограниченията, да бъдат ефикасни и действителни през днешния ден. Туризмът бил стратегически бранш за тях.

Очаква се на следващия ден от АБВ да излязат на митинг против неадекватността в дейностите против COVID-19.
 Румен Петков упрекна властта в незаконно некадърие и управническа мизерия по отношение на COVID-19
Румен Петков упрекна властта в незаконно некадърие и управническа мизерия по отношение на COVID-19

По думите му затварянето на заведенията и учебните заведения е фриволно решение на здравния министър
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР