Отминаха дните на традиционните ключове, които просто служеха като средство

...
Отминаха дните на традиционните ключове, които просто служеха като средство
Коментари Харесай

Спечели нови дизайнерски ел.ключове за дома си от Sedna

Отминаха дните на обичайните ключове, които просто служеха като средство за включване или изключване на осветлението. Новите електрически ключове на Sedna оферират необятна гама от функционалности и благоприятни условия, които усъвършенстват както удобството, по този начин и стила във вашето витално пространство.

Независимо дали желаете елементарен надзор върху вашата осветителна система, желаете да затъмните атмосферата с точност или търсите разширени варианти за персонализиране - Sedna покрива всичко.

С чувство за разкош

Ние допираме ключовете за осветлението най-малко десетина пъти дневно. Това е първото и последното нещо, до което се допираме когато влизаме и излизаме от у дома. Ето за какво този първи досег е значимо да ви носи чувство за успокоение, изисканост, непоказен разкош, който в това време изцяло се вписва в бюджета ви.

Такива са продуктите на - дизайнерски, само че налични.

Допълващи интериора

Голямата отличителна линия на новата сбирка електрически ключове и контакти на Sedna е чувството за естествени материали - дърво, стъкло, метал.

Можете да избирате сред резултат “бреза ”, в случай че в дома ви доминират скандинавските дървесни детайли, или антрацитено черно, в случай че сте фенове на индустриалния жанр или мощните акценти.

Съчетаването сред рамки и механизми е на процедура безкрайно и ви разрешава да ги съобразите с интериора си по най-хубавия метод.

В желанието си да ви срещнем от първа с ръка ключовете за осветяване, със Sedna организираме игра, в която можете да спечелите тяхно съоръжение за целия си дом!

Вижте тук по какъв начин да участвате, порадвайте се на бутончето с тип на електрически ключ и ви стискаме палци!   d Schneider
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР