Отменя се забраната за пловдивчани, живеещи в сградите на бул.

...
Отменя се забраната за пловдивчани, живеещи в сградите на бул.
Коментари Харесай

Отмениха забраната живеещите до сцената в Пловдив да отварят прозорците си

Отменя се възбраната за пловдивчани, живеещи в постройките на бул. " Цар Борис III Обединител ", да отворят вратите и прозорците на домовете си, които гледат към булеварда и да снимат от тях по време на откриването на Пловдив Европейска столица на културата 2019. Това заяви шефът на полицията в Пловдив.

Пловдив

Листовките, разлепени по жилищните блокове, които провокираха недоволството на пловдивчани към този момент са отстранени. По думите на началника на полицията Атанас Илков всички би трябвало да се преценяват с ограниченията за сигурност, които основават прочут дискомфорт.

Според Илков сътрудниците му са били оптимално прецизни в ограничаващия режим, с цел да не се позволяват произшествия. Подобни забрани работят при значими събития в целия свят, прецизираха от полицията.
Ст. комисар Атанас Илков, шеф на ОДМВР - Пловдив: Живущите наоколо до събитието ще имат опция да си излезнат на терасите да следят събитието. Колегите в устрема си да бъдат оптимално прецизни, са показали ограниченията по един метод. Естествено, че хората, които живеят наоколо и директно до събитието ще могат да си го следят от жилищата, които населяват.
Илков добави, че част от ограниченията за сигурност включват и патрулиращи служители на реда с автомати.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР