Отменен полет от София за Варна принуди близо 200 пътници

...
Отменен полет от София за Варна принуди близо 200 пътници
Коментари Харесай

200 пътници чакат с часове на Летище София за полет до Варна

Отменен полет от София за Варна принуди близо 200 пасажери да чакат с часове на Летище София. Наши фенове ни алармираха, че за последните 24 часа това е трето отсрочване на полета към морската ни столица.

Магдалена Вълкова е една от чакащите, които за трети път се пробват да излетят от София за Варна, само че по този начин и не съумяват.
Магдалена Вълкова: Вчера от 6:10 ч. сме на Летище София за полет до Варна на " България ер ". След като минахме чекинг, влязохме в залата за излитащи, където не разполагаме нито с тоалетна, нито с вода. Бяхме държани в продължение на 4 часа без никаква информация ще се реализира ли полетът и по кое време. В 10:30 ч. ни беше обявено, че полетът се анулира и бяхме пренасочени за промяна на самолетните билети. За полета, който е в 14:55 ни беше отказана промяна на самолетните билети, т.е. " България ер " не благоволи да пусне по-голям аероплан, с който да извози пасажерите си от сутринта, и бяхме пренасочени за вечерния полет.
Той обаче протекъл по същата скица - с очакване 2 часа и несбъднат полет.

Тази се случило същото, сподели тя.
Магдалена Вълкова: Нито един път не ни беше предоставена вода или друга алтернатива. Имаше две дами в инвалидни колички.
Презаверихме билетите си за 14:55 ч. и още веднъж не знаем дали ще можем да излетим.
Друг от чакащите пасажери изясни, че малко преди да излетят от Варна, са им се обадили авансово за смяна на полета от страна на самолетната компания. По думите му, превозвачът е знаел авансово за метеорологичните условия и е можело да предизвести и да спести на пасажерите това стеснение.

Пътниците споделиха, че ще си търсят правата.

От Летище София оповестиха, че полетите са били анулирани поради неприятно време във Варна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР