Отмъстителите: Война без край разби сърцата на много от феновете

...
Отмъстителите: Война без край разби сърцата на много от феновете
Коментари Харесай

Отмъстителите: Война без край, Marvel, Кевин Файги и съжалява ли президентът на студиото за финала на филма

" Отмъстителите: Война до безкрайност " разруши сърцата на доста от почитателите на Marvel, тъй като в края на кино лентата огромна част от супергероите откриха гибелта си.

Има доста теории към това развиване на нещата, само че в този момент няма да се стопираме на тях. Ще се спрем обаче на едно изявление на президента на Marvel Studios Кевин Файги за списание Empire.

Той твърди, че до последно е бил убеден, че " Отмъстителите: Война до безкрайност " би трябвало да приключи тъкмо по този метод. Седмица преди филмът да тръгне по кината обаче, Файги е бил мощно обезверен и нервозен за това.

През последните 10 години всички филми на Marvel са били предвидими, тъй като в края постоянно положителните побеждават. През цялото това време обаче Файги е имал концепцията какво ще се случи и е очаквал моментът да настъпи.

И макар че малко преди премиерата се е разколебал, е сигурен, че това е точният свършек за кино лентата, а това го потвърждават и реакциите на почитателите, които изстреляха " Отмъстителите: Война до безкрайност " доста високо в бокс офиса. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР