Отмъстителите: Война без край разби сърцата на много от феновете

...
Отмъстителите: Война без край разби сърцата на много от феновете
Коментари Харесай

Съжалява ли Marvel за смъртта на супергероите в Отмъстителите: Война без край

" Отмъстителите: Война до безкрайност " разруши сърцата на доста от почитателите на Marvel, тъй като в края на кино лентата огромна част от супергероите откриха гибелта си.
 Disney, 21st Century Fox и формалното завършване на договорката
Disney публично закупи 21st Century Fox

А с нея и доста супергерои като Дедпул

Има доста теории към това развиване на нещата, само че в този момент няма да се стопираме на тях. Ще се спрем обаче на едно изявление на президента на Marvel Studios Кевин Файги за списание Empire.
 Кевин Файги

Кевин Файги

Той твърди, че до последно е бил убеден, че " Отмъстителите: Война до безкрайност " би трябвало да приключи тъкмо по този метод. Седмица преди филмът да тръгне по кината обаче, Файги е бил мощно обезверен и нервозен за това.

Публикация, споделена от Avengers infinity war (@avengersinfinitywar__) на Фев 28, 2019 в 10:38 PST

През последните 10 години всички филми на Marvel са били предвидими, тъй като в края постоянно положителните побеждават. През цялото това време обаче Файги е имал концепцията какво ще се случи и е очаквал моментът да настъпи.

Как Marvel вбесиха почитателите си

Понякога не изпипват нещата

И макар че малко преди премиерата се е разколебал, е сигурен, че това е точният свършек за кино лентата, а това го потвърждават и реакциите на почитателите, които изстреляха " Отмъстителите: Война до безкрайност " доста високо в бокс офиса.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР