Отмъщение към бившата, което наранява и други хора. Това е

...
Отмъщение към бившата, което наранява и други хора. Това е
Коментари Харесай

Отмъщение и струва ли си изобщо да го правим?

Отмъщение към някогашната, което наранява и други хора. Това е заложената тематика в тази публикация. Ръководейки се от страстите, можем да навредим на себе си и на индивида против нас.

Здравият разсъдък споделя, че това е неприятна концепция. Но стартирането на предишното и започването на живот от нулата не постоянно е елементарно. Жалко е, че поради такива решения страдат и други хора.

Наскоро ожених единствената си щерка. Сватбата беше просто прелестна: уютно място, красива гала, единствено най-близките хора. Забелязах обаче, че майката на младоженеца от самото начало беше доста тъжна и мрачна.

Отначало си помислих, че се тормози поради това, че децата ще се реалокират да живеят при тях. Вероятно тя се опасяваше, че в случай че имат внуче и децата се разведат, тогава щерка ми ще претендира за дял.

Реших да поговоря с нея. Попитах я дали всичко е наред. Тя сподели, че сватбата в действителност е била просто прелестна. Но забелязах, че Галина не желае повече да приказва с мен.

Изчаках още няколко минути и непосредствено попитах: „ Виждам, че нещо те тормози. Разбирам, че не сме доста близки, само че в действителност бих желала да установим контакт. В последна сметка в този момент към този момент не сме просто непознати. ”

Точно в този миг тя ме погледна в очите и сподели: „ Трябваше да ви кажа по-рано, няма амнистия за мен! Синът ми направи неточност. Той към момента обича някогашната си, а тази женитба е просто метод да й отмъсти! ”

Почувствах се неспокойна. Децата се познават неотдавна и решението им да подпишат в началото беше смущаващо за мен. Но бях сигурна, че те се обичат и по тази причина бързат да узаконят връзката си.

Тя продължи: „ До последния миг имах вяра, че синът ми ще се опомни. Но възприятията му към някогашната бяха като някаква фикс идея. Да, той в действителност харесва Надя. Но знам, че когато стартират да живеят дружно, нещата ще се влошат. ”

Не знаех какво да направя. Ако кажа на щерка си за всичко тъкмо в този миг, тя ще избяга от сватбата. Не желаех да виждам шурей си в очите. Нещо вътре в мен ми сподели да изчакам и да видя какво ще се случи.

Не можех да бъда сигурна в думите на майка му. Буквално на идващия ден щерка ми се върна вкъщи със сълзи на очи. Тя се заключи в стаята си и даже не сподели нито дума.

По-късно се разбра, че той е признал всичко на Надя. Казал й е, че я е употребявал и няма да живее с нея. Целият този цирк със сватбата бил за възмездие към някогашната му.

Вижте още: Как трансформира самотата?

Не знам какъв брой време ще отнеме на щерка ми да се съвземе. Сърцето й е разрушено и единствено времето ще й помогне да се оправи. Защо хората са толкоз глупави и жестоки?

Преди да вземете решение помислете два пъти и се поставете на мястото на другия човек. Жалко, че от време на време лишава време и опит, с цел да го осъзнаем.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР