Отмаря и събира сили за есентаАни Цолова го удари на

...
Отмаря и събира сили за есентаАни Цолова го удари на
Коментари Харесай

Ани Цолова го удари на живот

Отмаря и събира сили за есента

Ани Цолова го удари на живот. Бившето лице на Нова телевизия очевидно е запазило близкото си другарство с някогашната си колежка Деси Стоянова.

Водещата на " Преди обед " по bTV качи селфи, на което двете аверки са ухилени до уши на фона на морските талази. В кой тъкмо курорт обаче отмарят не излиза наяве.

  Личи, че Ани си изкарва нехайно и в действителност тотално е загърбила малкия екран. Припомняме, че тя напусна Нова и реши да скъса всякаква връзка с публицистиката:

" От много време обмислях да се разделя с дейната публицистика и журналистика. Но не аз избрах момента, по кое време да се случи това. Не съм от хората, за които оставането на екран е непременно. Доказах това (и на себе си) и през лятото на 2013 година и през лятото на 2017 година. "

Още през юли пък Цолова изяснява на почитатели, другари и почитатели в обществените мрежи, че се отдава на отмора след многото работа. Явно повече от месец след обявата, някогашната водеща на " Здравей, България " още си отмаря и събира сили за есента.

Снимката й с Деси Стоянова е качена и в профила й във " Facebook ". Явно Ани е решила да навлезе крепко в света на обществените мрежи, за което приказва и неотдавна основаният й профил в " Инстаграм ", в който макар че има едвам две фотоси, към този момент се натрупат стотици почитатели.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР