Отломки от политическата сцена и защитници на олигарсите Васил Божков

...
Отломки от политическата сцена и защитници на олигарсите Васил Божков
Коментари Харесай

Политически трупове се присъединиха към Отровното трио

Отломки от политическата сцена и бранители на олигарсите Васил Божков и Цветан Василев бяха видяни в непосредствена непосредственост до така наречен "Отровно трио " - Велислав Минеков, Николай Хаджигенов и Арман Бабикян по време на днешните митинги против кабинета, написа Блиц.

На митинга бяха съпредеседателят на "Демократична България " Христо Иванов, Румен Петков от АБВ, пътният специалист и някогашен народен представител от парламентарната група на "Рефирматорски блок " Настимир Ананиев, депутатите от Българска социалистическа партия Александър Симов и Кристиан Вигенин.

Всъщност на митинга те са по-скоро като представители на обвинени и подсъдими - Петков съставлява Васил Божков, Иванов - Иво Прокопиев, Триото - Цветан Василев. Трябва да се обърне внимание на обстоятелството, че против Борисов стачкуват някогашните му съдружни сътрудници - Иванов, Ананиев и Петков.

И с цел да е цялостен циркът - “пътният експерт” Ананиев, който в миналото беше при Меглена Кунева, в действителност няма шофьорска брошура.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР