Отложихме посещението на турския външен министър за по-добри времена. Това

...
Отложихме посещението на турския външен министър за по-добри времена. Това
Коментари Харесай

Захариева: Отложихме посещението на турския външен министър

Отложихме визитата на турския външен министър за по-добри времена. Това сподели по bTV министърът на външните работи Екатерина Захариева, представена от " Фокус " и посочи, че визитата е била планувана за 9 април. А отлагането - поради изявлението на Мевлют Чавушоглу, че Анкара оказала напън за приемането на поправките в Закона за вероизповеданията у нас, написа " ДирБГ ".

``
реклама
В дипломацията има разнообразни разновидности за реакция, това е един от тях, означи Захариева.

Изказването което чухме беше недопустимо за нас, разговарях с министъра, сподели Захариева. Той твърди, че е бил погрешно преведен, на турски думата била друга, а напън не бил оказван, изясни българският министър.

Говорителят на турското Министерство на външните работи направи изказване, че думите на министъра са били неправилно преведени, което би могло да се одобри като някакъв тип опрощение, сподели още Захариева и посочи, че не приказва турски и не може да каже дали вярно е бил преведен Чавушоглу или не.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР