Отложиха подновеното дело срещу д-р Иван Димитров, който застреля в

...
Отложиха подновеното дело срещу д-р Иван Димитров, който застреля в
Коментари Харесай

Отложиха подновеното дело срещу д-р Иван Димитров

Отложиха възобновеното дело против доктор Иван Димитров, който простреля в парцела си крадеца Жоро Плъха, оповестява Българска национална телевизия. Причината за фалстарта беше отсъствието на лекаря, защото се оказа, че е постъпил в болница. Д-р Димитров е бил признат в неврологичното поделение на УМБАЛ " Св. Георги " преди четири дни поради съществено увреждане на гръбнака.

Днес делото трябваше да започва изначало с разпоредително съвещание, откакто преди месец Апелативният съд анулира оправдателната присъда на лекаря и и върна процеса за ново разглеждане от различен правосъден състав. Според съда има несъгласия сред събраните доказателства.

Д-р Димитров простреля с противозаконния си револвер Георги Джевизов, откакто той нахлу в дома му, с цел да извърши кражба. Трупът на Георги Джевизов - Жоро Плъха беше открит сутринта на 2 март 2018 година върху капака на автомобил пред постройката, където се намира кабинетът на регионалния шеф на Пловдив Здравко Димитров. Д-р Димитров, който е шеф на рентгеновото поделение в болничното заведение в Пловдив, беше арестуван за убийството на Жоро Джевизов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР