Отложиха делото за отнемане на незаконно придобито имущество на т.нар.

...
Отложиха делото за отнемане на незаконно придобито имущество на т.нар.
Коментари Харесай

Делото за отнемане имоти на ”братя” Галеви е отложено за 2019 г.

Отложиха делото за лишаване на нелегално добито имущество на така наречен ”братя ” Галеви - Ангел Христов и Пламен Галев. Следващото съвещание на Кюстендилския областен съд ще бъде на 18 март 2019 година, оповестиха от съда.
На днешното съвещание беше изслушана икономическата експертиза за лишаване на нелегално добито имущество.

На съвещанието представител на Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) възрази, че движимостите лица са пропуснали в разбора разноските за имението в Ресилово. Съдът одобри възражението им.

Според импортирания от КПКОНПИ иск, предприемачите, известни като " братя " Галеви, са финансирали построяването на парцела, който официално е благосъстоятелност на кипърска офшорка. От страна на Комисията беше направено и несъгласие за прекаленост на желаните от движимостите лица възнаграждения.

Процесуалният представител на Комисията направи несъгласие по недопустимост на показани на днешното съвещание счетоводни документи на офшорна компания, която няма собствен процесуален представител. Книжата бяха показани от юрист на друга офшорна компания, осведомят от съда.

В началото на съвещанието един от юристите изиска делото да бъде спряно, както и да бъде отправено преюдициално питане по него до Съда на Европейския съюз.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР