Отложеното пръскане срещу комари по поречието на река Дунав тръгва

...
Отложеното пръскане срещу комари по поречието на река Дунав тръгва
Коментари Харесай

От 12 юли започва пръскането на комарите по Дунава

Отложеното напръскване против комари по поречието на река Дунав потегля от 12 юли от град Козлодуй , оповестиха от Министерския съвет.

Информацията е седмица откакто министър председателят Бойко Борисов се зае и с битката с комарите , а на идващия ден обявиха, че не са доставени репеленти.
 Отложиха медийния старт на пръскането против комари в Козлодуй
Отложиха медийния старт на пръскането против комари в Козлодуй

Не доставили препарати

Настоящата дезинсекционна акция по поречието на река Дунав стартира от петък. Унищожаването на насекомите ще бъде посредством инсектицидна обработка на засегнатите площи по цялото поречие на река Дунав. Първото напръскване срещу комари ще бъде осъществено на територията на община Козлодуй .

Предвижда се да има авиационно отнасяне за всеобщото заличаване на комарите и попречване разпространяването на заболявания по хората и животните в тези рискови райони.
 Борисов подреди и битка с комарите Обновена
Борисов подреди и битка с комарите

Някой си цялостни джобчетата с раздаването на болнични листове, недоволства министър председателят

От Българската организация по сигурност на храните припомня, че при напръскване против инсектициди е належащо пчеларите да подхващат ограничения по запазване здравето на пчелите . За идното напръскване общинската администрация в град Козлодуй провежда информирането на пчеларите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР