Отлично представяне – само това не сме чули. Всъщност перспективата

...
Отлично представяне – само това не сме чули. Всъщност перспективата
Коментари Харесай

Миков атакува Нинова: БСП е аут в 100 общини, не трябва провалите да се крият

Отлично показване – единствено това не сме чули. Всъщност вероятността е мрачна. В 100 общини Българска социалистическа партия не може да направи група в Общинския съвет, в 20 няма съветници, в други има по 1-2. Спомням си при предходен подобен резултат вътрешната оценка беше за незабавни дейности. Това съобщи пред bTV някогашният ръководител на Българска социалистическа партия Михаил Миков.

По думите му успехите в четири регионални града са неоспорим триумф, само че не би трябвало зад тях да се скриват неуспехите.

" Истинската картина е, че резултатите като гласове за листи, се усилват с 43 000, от които огромната част - 40 000 души са в Русе и Варна. Само в 11 общини Българска социалистическа партия може да направи болшинство в Общинския съвет, само че това може да стане с необятен консенсус. Рамката в този момент е на всички места с всекиго непременно. Сега само с ГЕРБ не може да се сътрудничи, само че във Варна през вчерашния ден поддържаха човек от ГЕРБ за ръководител на Общински съвет – това е част от размиването на облика на Българска социалистическа партия на лява партия, съобщи Миков.

Той призна, че Мая Манолова е постигнала триумф в София и разяснява ниската изборна интензивност. " За мен най-тежките резултати на тези избори са, че над 50% от хората не излязоха да гласоподават. Това би трябвало да стресне всички политически партии. На тези избори видяхме и опити за кавга с хората, които имат друго мнение с управлението на Българска социалистическа партия. Видяхме какво стана във Варна. Във Видин казусът също е специфичен. Има доста клакьори към председателката Корнелия Нинова. Какво е бъдещето на Нинова, ще реши партията. По-големият въпрос е какво е бъдещето на Българска социалистическа партия ", сподели Михаил Миков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР