Отлично осведомени източници твърдят, че Есмер настоявала момчето да нарича

...
Отлично осведомени източници твърдят, че Есмер настоявала момчето да нарича
Коментари Харесай

Страшна Трагедия В Живота На Благой Георгиев! Футболистът Изгуби Детето Си, Есмер Не Му Дава Да Го Види!


Отлично осведомени източници настояват, че Есмер упорствала момчето да назовава Макс „ баща ” и дума не давала да се обели за среща с Благой. След развода футболистът няколко пъти опитвал да се свърже с някогашната, само че тя блокирала телефонния му номер и отказвала каквато и да било форма на контакт с него. Неотдавна доброжелатели осведомили Омерова, че Благо е забременил следващата хубавица – плеймейтката Златка Райкова, и това още повече я озлобило. Тя била безапелационна, че Джизъса няма да се приближи до Елай, с цел да му отмъсти за изневерите в предишното.

Драмите сред Георгиев и Омерова започнаха още по време на брака им. Той влага доста време и средства в рускинята, само че въпреки всичко не съумя да се кротне. Твърди се, че свадите им били впечатляващи, тъй като зеленооката красавица се раздирала от ревнивост. Тя постоянно проверявала телефона на мъжа си за пикантни известия, само че той ловко прикривал следите от многочислените си промени. Няколко пъти обаче му отпуснал края и алибито му се пропукало, а Есмер единствено това чакала, с цел да му бие шута. За възмездие го ошушкала до стотинка по време на развода и го оставила пред банкрут, но това не било задоволително за ядосаната съветска танцьорка. Тя желала да нарани Джизъса посредством 2-годишния им наследник Елай и забранила на някогашния всевъзможен достъп до хлапето. В тази нежна възраст момченцето към момента не разбирало какво се случва и към този момент спряло да пита за родния си татко.

Клюката гласи, че Георгиев изпитвал мощен боязън от бащата на Есмер, по тази причина не смеел да се върне в Русия. В шоуто „ Биг Брадър ” той призна, че отпътувал за България напълно небрежно и оставил целия си багаж в Москва, а повода да избяга била сериозна. Когато съквартирантите му го попитаха за какво не си прибере дизайнерските дрехи, той просто махна с ръка и даде да се разбере, че тематиката му е неприятна. Твърди се, че някогашният тъст на Благо бил значима съчка и се заканил, че ще се саморазправя с него, задето наранил щерка му. Джизъса дочул, че му готвят „ изненада ”, натъпкал няколко парцала в дребен сак и хванала първия аероплан за София, изплашен за личното си физическо положение.

Освен 2-годишния Елай, футболистът има още две по-големи деца от гимнастичката Христина Виатнова. С нея са разграничени от доста години, само че тя към момента таи мъка в себе си, издават осведомени. По време на взаимното общуване с Благой дългокраката брюнетка изтърпяла какво ли не – от безчет изневери до физческо посягане.

Преди 9 години някогашната футболна звезда заряза бременната си жена и се впусна в случка с фолк певицата Лиана. Георгиев се кълнеше, че е доста влюбен в залязващата чалга изпълнителка, само че бързо се отегчи и изкара едвам 6-7 месеца с нея. Той съумя да измоли амнистия от Христина и двамата се събраха, само че Джизъса не изтрая дълго, без да огледа непознато. Изневерите на сякаш набожния състезател нямаха край, само че все пак гимнастичката си затваряше очите и търпеше хиляди унижения. След 3 години Витанова забременя наново и роди синът им Давид, само че и бебето не съумя да сплоти фамилията.

По това време плейбоят съвсем не се прибирал вкъщи и обикалял нощни заведения, а през леглото му минали стотици знайни и незнайни хубавици. Когато Христина се опитвала да му желае пояснение, той ставал нападателен и няколко пъти се случвало да й протяга ръка, издават осведомени с връзките им. Разстроена, Витанова взела дефинитивно решение да натири футболиста. Търпението й не било безгранично, а всичко, което й предизвикал Благой, по този начин й не съумяла да елементарни. До ден сегашен брюнетката изпитва мощна злост и поддържа контакт с него единствено поради децата.



След раздялата с гимнастичката секс описът на плейбоя набъбна още повече. Той не изглеждаше по никакъв начин грохнал от разлъката и завъртя главата на богаташката дъщеря Куини-Алис Николова, след това пък спеше с някогашната избраница на Христо Сираков – Биляна Евгениева. Всичко това се слуваше зад тила на Ицо Стоте Манекенки, който даже не подозираше, че е рогоносец.

Последната „ огромна обич ” на Джизъса е плеймейтката Златка Райкова, която е бременна с четвъртото му дете. От половин година двамата живеят на фамилни начала в апартамент чартърен в столичния квартал „ Бояна ”. След като Благо приключи футболната си кариера, финансовото му състояние не е цветущо, само че с хонорара от „ Биг Брадър ” и други „ странични действия ” успявал да поддържа порядъчен стандарт на живот.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР