Отлично начало на ерата Петър Хубчев в Левски. Четири дни

...
Отлично начало на ерата Петър Хубчев в Левски. Четири дни
Коментари Харесай

Солиден "Левски" разгроми "Дунав" на старта на първенството

Отлично начало на ерата Петър Хубчев в " Левски ". Четири дни след успеха с 2:0 над " Ружомберок " в Словакия, " сините " се постановиха с 4:1 над " Дунав " Русе в първи мач от новия сезон в родния шампионат. С два гола за успеха се регистрира Давиде Мариани, който се разписа и в мача от първия прелиминарен кръг в Лига Европа. По едно попадение прибавиха Станислав Иванов и Паулиньо, за който това е втори гол в два мача.

Почетното попадение за домакините бе дело на Ахмед Ахмедов при започване на второто полувреме. Гостите преобладаваха през целия мач, а Станислав Костов на два пъти нацели гредата.
" Левски " удари " Ружомберок " в Словакия, желан дебют за Хубчев (ВИДЕО) "Сините " с първа победа при посещение в евротурнирите от 9 години
В идващия си мач, в четвъртък (18 юли) " сините " одобряват " Ружомберок " на " Герена ", а в случай че отстраняват словашкия си противник чакат конфликт във втория прелиминарен кръг в Лига Европа с спечелилия от двойката АЕК Ларната (Кипър) - " Петрокуб " (Молдова).

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР