Отлични резултати е постигнала през 2019г. най-голямата болница в източна

...
Отлични резултати е постигнала през 2019г. най-голямата болница в източна
Коментари Харесай

Заради отлични резултати: Вдигат заплатите на работещите в УМБАЛ Св. Марина във Варна

 Отлични резултати е постигнала през 2019г. най-голямата болница в източна България – УМБАЛ " Св. Марина “ – Варна, оповестиха от пресцентъра на здравното заведение.

56 467 пациента са получили висококвалифицирана здравна помощ през 12-те месеца в клиниките на болничното заведение. Многобройни са избавените човешки животи. Болницата завърши 2019 година с позитивен финансов резултат и без просрочени отговорности към 31.12.2019.

Благодарение на вложенията в съвременна и високотехнологична инсталация, направени през последните години в УМБАЛ " Св. Марина “-Варна, през 2019  огромен брой български пациенти имаха опцията да бъдат диагностицирани и дейно лекувани в България. Освен  оправдано и стопански обосновано лекуване в страната, българските жители получиха и опция за достъп до модерни, жизненоважни диагностични и лечебни способи и лечения, за които до скоро се постановяваше да пътуват в чужбина и да заплащат от личния си джоб.

Лекарите от УМБАЛ " Св. Марина “-Варна потвърдиха, че са измежду най-авторитетните експерти, като разпространяваха България като страна, която сполучливо следва актуалните европейски и международни трендове в здравната доктрина и процедура. От 1 януари 2020г. трудовите хонорари на всички чиновници в УМБАЛ " Св. Марина “ – Варна ще бъдат увеличени с 10%. Ръководството на болничното заведение благодари за ежедневните старания на всички лекари, медицински сестри, лаборанти, санитари и административен личен състав.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР