Отлични оценки за съдийството още в първия си мач на

...
Отлични оценки за съдийството още в първия си мач на
Коментари Харесай

Кабаков и помощниците му с отлични оценки на Световното за младежи

Отлични оценки за съдийството още в първия си мач на Световното състезание за юноши до 17 години в Бразилия, са получили реферите българската бригада Георги Кабаков, Мартин Маргаритов и Диян Вълков. Българският екип се е показал на доста положително равнище на дуела от група F на шампионата сред тимовете на Парагвай и Мексико.

Признанието си българите са получили от дежурния пратеник на УЕФА и от съдийския комисар на дуела, които персонално поздравили нашите арбитри за точните им отсъждания и точно съдийство.

Мачът сред младите "ацтеки " и парагвайците се игра на стадион "Валмир Кампело Безара " в столицата Бразилиа, който беше оспорван, с доста страсти, само че приключи 0:0. Георги Кабаков сподели 4 жълти картона на парагвайците и един на Еухенио Писуто от Мексико в 69-тата минута. Другите два отбора в групата са Италия и Соломоновите острови, които стартират малко по-рано.

След авторитетното съдийство в тази среща очакванията са Георги Кабаков, Мартин Маргаритов и Диян Вълков да получат нов наряд още във вторите мачове на груповата фаза на Световното за младежи в Бразилия. Само 5 съдийски бригади от Европа управляват мачове от международните финали - с изключение на от България, в Бразилия са рефери от Швеция, Сърбия, Румъния и Латвия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР