Отличителният Zero Bezel дизайн елиминира рамката на екрана Philips 279C9

...
Отличителният Zero Bezel дизайн елиминира рамката на екрана Philips 279C9
Коментари Харесай

Philips 279C9 – елегантен монитор за професионалисти

Отличителният Zero Bezel дизайн отстрани рамката на екрана

Philips 279C9 идва с 27-инчов IPS екран и грациозен контур
(снимка: MMD)

MMD, лицензен сътрудник на Philips монитори, пуска на пазара нов LCD модел с диагонал 27 инча и изчистен дизайн, който посреща упованията за висока работливост и потребителско преживяване на експертите.

Новият Philips 279C9 идва с грациозен контур, USB-C порт, високо качество на картината и ергономични функционалности за потребностите на финансови експерти, консуматори на CAD решения и 3D графични приложения. Мониторът е отличен с iF Design Award, като в това време е и Red Dot победител през 2020 година

Philips 279C9 се отличава със Zero Bezel дизайн, който отстрани рамката на екрана и предлага по-лесно осъществяване на конфигурации с няколко монитора. С черно текстурно покритие, моделът се вписва в интериора като работно решение.

Впечатляващото ръководство на кабелите понижава един от най-големите проблеми на работното място (бъркотията от кабели) и обезпечава по-чиста и подредена среда, като провежда всички нужни връзки и ги води по-далеч от погледа.

Philips 279C9 идва с USB type-C конектор, който разрешава на потребителите да трансферират данни и да презареждат бързо преносимия компютър (до 65W). Мониторът включва още един DisplayPort, два HDMI и четири USB 3.2 врата за елементарно свързване на всички работни устройства, само че в умна и подредена среда.

Многото портове разрешават елементарно свързване на всички работни устройства
(снимка: MMD)

IPS панелът обезпечава необятни зрителни ъгли от 178/178 градуса, което разрешава наблюдение на наличието на екрана от съвсем всякаква позиция. Той дава удивително чисти изображения с живи цветове, което прави монитора съвършен освен за фотоси, филми и уеб браузване, само че и за професионални приложения, които изискват цветова акуратност и консистентна бляскавост от самото начало.

С UltraClear 4K UHD (3840×2160) резолюция и VESA документ DisplayHDR 400, този екран възпроизвежда всеки подробност и реализира натурализъм в пресъздаването на фотоси. Пълната цветова палитра прави изображенията по-богати и ангажиращи, с по-дълбоки черни тонове с ясни нюанси, за което заслуга имат локалното затъмняване на екрана и яркостта до 400 нита.

Стойката разрешава наклоняване, завъртане, конфигурация на височината и превръщане
(снимка: MMD)

Philips 279C9 прави работните часове по-комфортни, като стартира от стойката: SmartErgoBase е неповторима система, която разрешава наклоняване, завъртане, конфигурация на височината и превръщане и по този начин обезпечава оптималната еластичност на потребителя и ергономичен комфорт при позиционирането на екрана.

За да понижи физическото напрежение от дългия работен ден, мониторът предлага LowBlue режим за работливост, който щади очите, и Flicker-Free технология за по-малко отмалялост на зрението.

Philips 279C9 ще бъде разполагаем на българския пазар в края на август на целесъобразна последна цена от 1032 лева с Данък добавена стойност, оповестиха от MMD.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР