Отличената с множество награди 48 часа“ е най-популярната телевизионна поредица

...
Отличената с множество награди 48 часа“ е най-популярната телевизионна поредица
Коментари Харесай

Реални престъпления през февруари по CBS Reality

Отличената с голям брой награди „ 48 часа “ е най-популярната телевизионна поредност за действителни закононарушения. Кореспонденти и следователи преглеждат в детайли всеки подробност, с цел да разкрият обстоятелствата зад някои от най-смущаващите, най-шокиращите престъпни случаи и същински трагични обстановки, които раздрусват цели общества и доближават до интернационалните вести.

Шестнадесети сезон стартира с „ Главния обвинен “. Кейси Херинг от Уичита Фолс, Тексас, се среща и се влюбва в Били Фокс. И двамата са всеотдайни самотни родители, всеки с дете от предходен брак. В рамките на няколко месеца те заживяват дружно като семейство.

Една вечер 12-годишният наследник на Фокс, Джейми, се спъва и пада на циментова площадка, до момента в който носи на ръце 7-месечния наследник на Херинг, Камерън. Бебето претърпява лекуване и е изписано от болничното заведение, само че единствено два дни по-късно ненадейно стартира да получава пристъпи и умира.

Били Фокс е задържан и упрекнат за гибелта на детето, изправен пред доживотна присъда без право на обжалване. Дали заседателите ще го намерят за отговорен?

Сред другите заглавия в 16-ти сезон са и „ Убийство в Хемптънс “, „ Опасни мозъци “, „ Кой умъртви рок звездата? “ и „ Тайни от гроба “.

Отличената с награди документална поредност „ Градска болница ” пък предлага занимателен взор към всичко, което се случва в една от най-натоварените лечебни заведения в Европа.

Guy’s and St Thomas’ Hospital е мястото, на което този сезон наблюдава живота на същинските пациенти и медицинския личен състав, споделяйки вълнуващите триумфи и отчайващите неуспехи непосредствено от отделенията, клиниките и операционните.

В 14 сезон на предаването феновете ще видят най-различни аспекти от работата в болничното заведение – от всевъзможни сериозни случаи в незабавното поделение и раждане до кървене от носа до неврохирургия. „ Градска болница ” включва фрагменти, снимани онлайн, в това число хирургически интервенции, разсейващи страха и загадките и даващи информация за разнородни медицински проблеми, положения и лекувания, с които се сблъскват фамилии на всички места.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР