Отличен тест, който ще ви помогне да разберете какво наистина

...
Отличен тест, който ще ви помогне да разберете какво наистина
Коментари Харесай

Този тест разкрива повече за вас, от който и да било психолог

Отличен тест, който ще ви помогне да разберете какво в действителност е значимо за вас. Той може да каже повече за вас, в сравнение с психолозите. Преди да започнете, пригответе си лист хартия и писалка. Всичко е доста просто: четете въпроса, записвате отговора. Не мислете прекомерно дълго, първото нещо, което ви пристигна мислено е най-истинското. Така че, да започваме.

Не се колебайте, дано подсъзнанието ви да отговори на тези въпроси.

1.Разхождате се с човек в гората. Кой е той?
2.По време на разходката виждате животно. Какво е това животно?
3.Погледите ви се срещат. Какво се случва по-късно?
4.Вашата разходка продължава. Намирате поляна, в средата на която е ситуирана къщата на фантазиите ви. Опишете размера й.
5.Има ли ограда?
6.Влизате вътре. Коридорът води към трапезарията, има маса. Какво виждате на масата и до нея?
7.Излизате на двора. На поляната има чаша. От какво е направена?
8.Какво бихте създали с тази чаша?
9.В края на двора има малко езерце. Опишете го.
10.Трябва да го преминете, с цел да продължите пътя си. Как вършиме това?

Всеки от отговорите демонстрира към какви полезности и идеали в действителност се стремите в живота си. Нека ги обсъдим:

1.Този човек е най-важният за вас.
2.Животното, което срещнахте, е бремето на вашите проблеми. Колкото по-голямо е то, толкоз повече проблеми лежат на раменете ви.
3.Вашата реакция към животното демонстрира метода, по който нормално реагирате на казуса (показвате експанзия, не реагирате, пробвате се да избягате).
4.Размерът на къщата – размерът на упоритостите ви. Ако къщата е прекомерно голяма, евентуално желанията и упованията ви са прекомерно високи.
5.Ако на територията няма ограда, то вие сте отворен човек. Вие имате вътрешна независимост. Ако има ограда, тогава персоналното ви пространство е значимо за вас. Колкото по-висока е оградата, толкоз по-затворени сте към другите.
6.Ако стаята е празна, няма храна, растения, други хора или животни, евентуално не сте изцяло щастливи в живота си и несъмнено сте самотни.
7.Колкото по-здрав и по-скъп е материалът, от който е изработен чашката, толкоз по-силни са вашите фамилни връзки. Ако видите пластмасова чаша за еднократна приложимост или стъклена – изпитвате безпокойствие за бъдещето на фамилията. Метална или порцеланова – вие сте уверени във взаимоотношенията си.
8.Вашите дейности демонстрират по какъв начин се отнасяте към индивида от първия въпрос.
9.Колкото по-голямо е езерото, толкоз по-високо е либидото ви.
10.Начинът, по който го преминавате демонстрира какъв брой е значим сексът за вас. Не желаете да се намокрите? Най-вероятно, сексът не е преди всичко в живота ви. Предпочитате да го преплувате, даже без да сваляте облеклата си – сексът играе голяма роля в живота ви.

Този тест може да бъде още един след известно време. Той не отразява главните характерности на личността, той демонстрира вашето прочувствено положение сега.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР