Отлагат се партийни форуми на БСП с участие по регламент

...
Отлагат се партийни форуми на БСП с участие по регламент
Коментари Харесай

Бюрото на БСП: Отлагаме партийни форуми, отговорността пред здравето на хората е по-важна

Отлагат се партийни конгреси на Българска социалистическа партия с присъединяване по правилник на повече от тридесет индивида.
Решението влезе в действие в деня на вземането му през вчерашния ден, 10 ноември т.г., и е на Изпълнителното бюро на Националния съвет на Българска социалистическа партия. Отлагането ще продължи досега, в който въведените в страната епидемиологични ограничения са годни.
„ Имаме подготвеност да възстановим в действен ред провеждането на всички партийни конгреси незабавно, щом ограничаването отпадне “, удостоверяват членовете на Бюрото.
 Българска социалистическа партия предлага обективна и дълготрайна обществена политика, а не предизборна като ръководещите Българска социалистическа партия предлага обективна и дълготрайна обществена политика, а не предизборна като ръководещите
На първото си онлайн съвещание Изпълнителното бюро на Националния съвет на Българска социалистическа партия разиска предложенията на Съветите към него по Бюджет 2021...
В решението се показва, че управлението на партията отговорно преценя напрегната обстановка в страната и никога няма да допусне, поради партийни процедури и периоди, да се нарушават заповеди на министъра на опазването на здравето в обстановка на пандемия и да се предизвикат опасности за здравето на хората.
Членовете на Изпълнителното бюрото се базират на Заповед № РД-01-626 от 27.10.2020 година на министъра на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов, където е въведена възбраната за осъществяване на публични мероприятия в присъствена форма на над тридесет индивида.
Всички останали партийни мероприятия, в това число и съвещанията на Областните препоръки на Българска социалистическа партия, в които по правилник вземат участие до тридесет членове, могат да се организират, само че при висока стриктност на съблюдаване на противоепидемичните ограничения, се показва още в решението на ИБ на партията.
То към този момент е разпратено до всички ръководители на регионални и общински препоръки на Българска социалистическа партия, а членовете на Бюрото са безапелационни, че никой от тях не би позволил своеволни дейности в нарушаване на актуалното решение на оперативното управлението на Българска социалистическа партия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР