Отлагането на Олимпийските игри в Токио с една година заради

...
Отлагането на Олимпийските игри в Токио с една година заради
Коментари Харесай

Кейт Кембъл мислеше за отказване след Токио 2020, но сега гледа към Париж 2024

Отлагането на Олимпийските игри в Токио с една година поради пандемията от ковид накара доста спортисти да премислят решението си за завършек на кариерата през 2020 година и множеството от тях взеха решение да останат в огромния спорт до 2021 година Едва ли обаче са доста тези, които са считали да се откажат след Токио 2020, а в този момент към този момент мислят за Париж 2024. Австралийската плувкиня Кейт Кембъл обаче обмисля тази крачка.

В Токио това лято тя щеше да стане втората австралийска плувкиня с участия на четири олимпиади. Но в този момент към този момент Кембъл обмисля рекордно пето присъединяване на игри под петте преплетени кръга.

“Мислех, че Токио ще бъде моята последна олимпиада, тъй като четири години е дълъг интервал. Сега ще има единствено три години до Париж 2024. Не съм сигурна дали ще продължа. Мисля, че в действителност зависи от това по какъв начин се усещам душевен и физически”, показа международната шампионка на 100 метра свободен жанр от 2013 година Кембъл пред The Sydney Morning Herald.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР